SDPP2015 / WCRD2015

WCRD 2015 Karta
CI aktivnosti članova, zdravstveni pokazatelji i aktivnosti ovogodišnje kampanje.
Pogledaj kartu →

Osnovni podaci o udruzi

"MREŽNICA" UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA GRADA DUGA RESA

Predsjednica: Branka Bišćan

Dopredsjednik: Mateja Lenard

Tajnica: Vera Movre - Hinić

 

Adresa: Trg hrvatskih mučenika 1, 47 250 Duga Resa

Telefon: 047/841 180

Mobitel: 098/308 281

 

 

Svrha članstva

 

Želite li postati članom Udruge "Mrežnica"?

To možete tako da ispunite pristupnicu za članstvo i pošaljete je na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ispunjavanjem online pristupnice poniđene u izborniku stranice.

 

Što znači biti član Udruge "Mrežnica”?


Članstvo u našoj udruzi može biti dvojako:

1. Aktivno:


Sudjelujete u radu udruge na ostvarenju njezinih ciljeva i zakonskih zadaća sukladno svom znanju i interesu za neko od mnogobrojnih područja zaštite potrošača, imate pravo odlučivanja i utjecaja na rad udruge sukladno svom doprinosu;

ili možete biti:

2. Podupirući član udruge:


Što znači da svojim pristupanjem udruzi odajete priznanje njezinom aktivnom članstvu na njihovom radu i zalaganju u cilju zaštite vaših ljudskih i zakonom utvrđenih prava, vašeg dostojanstva i vaših gospodarskih interesa, borbi udruge na uspostavljanju grada Duga Resa, Karlovačke županije i hrvatske države kao vladavine prava i funkcionirajućeg socijalno-tržišnog gospodarstva, te njenom velikom doprinosu u pristupanju hrvatske europskoj uniji.

Što dobivate članstvom u udruzi?


Osim pomoći koju dobivate kada ju zatražite od nas a koju pružamo na temelju nedostatnih financijskih sredstava kojima se financira rad savjetovališta u 4 grada (nama najbliže u Zagrebu). Kao aktivni ili podupirući član dobivate sve priručnike iz biblioteke “Potrošač” koji su katalogizirani u nacionalnoj i sveučilišnoj biblioteci, a koji će vam biti pomoć i vodič kroz pitanja i nedoumice u svakodnevnom životu. Imate pravo besplato nazociti svim seminarima i javnim tribinama koje organizira udruga glede informiranja i edukacije članstva.


Kao član dobijate šifru na web stranici, čime su vam dostupne šire informacije i mogućnost online komunikacije s članivima Upravnog odbora Udruge.


I zadovoljstvo da ste na svoj način pridonijeli pokretu za zaštitu potrošača koji je u hrvatskoj počeo 2004. godine, a u našoj županije 2010. godine početkom djelovanja naše udruge!

Godišnja članarina iznosi 10 kuna!

 

Prošle godine je prvu nagradu ponijela škola iz Osijeka. Bilo bi odlično kada bi pobjednici bili ponovo iz RH.
Izvješća
Prognoza vremena