Osnovni podaci o udruzi

"MREŽNICA" UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA GRADA DUGE RESE

Predsjednica: Branka Bišćan

 

 

Adresa: Trg hrvatskih mučenika 1, 47 250 Duga Resa

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

Svrha članstva

 

Želite li postati članom Udruge "Mrežnica"?

To možete tako da ispunite pristupnicu za članstvo i pošaljete je na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Što znači biti član Udruge "Mrežnica”?


Članstvo u našoj udruzi može biti dvojako:

1. Aktivno:


Sudjelujete u radu udruge na ostvarenju njezinih ciljeva i zakonskih zadaća sukladno svom znanju i interesu za neko od mnogobrojnih područja zaštite potrošača, imate pravo odlučivanja i utjecaja na rad udruge sukladno svom doprinosu;

ili možete biti:

2. Podupirući član udruge:


Što znači da svojim pristupanjem udruzi dajete priznanje njezinom aktivnom članstvu na njihovom radu i zalaganju u cilju zaštite vaših ljudskih i zakonom utvrđenih prava, vašeg dostojanstva i vaših gospodarskih interesa.

Što dobivate članstvom u udruzi?


Osim pomoći koju dobivate kada ju zatražite od nas, imate pravo besplatno nazočiti svim seminarima i javnim tribinama koje organizira udruga glede informiranja i edukacije članstva.


Kao član dobivate šifru na web stranici, čime su vam dostupne šire informacije i mogućnost online komunikacije s članovima Upravnog odbora Udruge.


I zadovoljstvo da ste na svoj način pridonijeli pokretu za zaštitu potrošača koji je u Hrvatskoj počeo 2004. godine, a u našoj županije 2010. godine početkom djelovanja naše udruge!

Godišnja članarina iznosi 20 kuna!

 

Back to Top