Osnovni podaci o udruzi

"MREŽNICA" UDRUGA ZA ZAŠTITU POTROŠAČA GRADA DUGA RESA

Predsjednica: Branka Bišćan

Dopredsjednik: Mislav Biličić

Tajnica: Ivana Halar 

 

Adresa: Trg hrvatskih mučenika 1, 47 250 Duga Resa

Mobitel: 098/308 281

 

 

Svrha članstva

 

Želite li postati članom Udruge "Mrežnica"?

To možete tako da ispunite pristupnicu za članstvo i pošaljete je na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ispunjavanjem online pristupnice poniđene u izborniku stranice.

 

Što znači biti član Udruge "Mrežnica”?


Članstvo u našoj udruzi može biti dvojako:

1. Aktivno:


Sudjelujete u radu udruge na ostvarenju njezinih ciljeva i zakonskih zadaća sukladno svom znanju i interesu za neko od mnogobrojnih područja zaštite potrošača, imate pravo odlučivanja i utjecaja na rad udruge sukladno svom doprinosu;

ili možete biti:

2. Podupirući član udruge:


Što znači da svojim pristupanjem udruzi odajete priznanje njezinom aktivnom članstvu na njihovom radu i zalaganju u cilju zaštite vaših ljudskih i zakonom utvrđenih prava, vašeg dostojanstva i vaših gospodarskih interesa, borbi udruge na uspostavljanju grada Duga Resa, Karlovačke županije i hrvatske države kao vladavine prava i funkcionirajućeg socijalno-tržišnog gospodarstva, te njenom velikom doprinosu u pristupanju hrvatske europskoj uniji.

Što dobivate članstvom u udruzi?


Osim pomoći koju dobivate kada ju zatražite od nas a koju pružamo na temelju nedostatnih financijskih sredstava kojima se financira rad savjetovališta u 4 grada (nama najbliže u Zagrebu). Kao aktivni ili podupirući član dobivate sve priručnike iz biblioteke “Potrošač” koji su katalogizirani u nacionalnoj i sveučilišnoj biblioteci, a koji će vam biti pomoć i vodič kroz pitanja i nedoumice u svakodnevnom životu. Imate pravo besplato nazociti svim seminarima i javnim tribinama koje organizira udruga glede informiranja i edukacije članstva.


Kao član dobijate šifru na web stranici, čime su vam dostupne šire informacije i mogućnost online komunikacije s članivima Upravnog odbora Udruge.


I zadovoljstvo da ste na svoj način pridonijeli pokretu za zaštitu potrošača koji je u hrvatskoj počeo 2004. godine, a u našoj županije 2010. godine početkom djelovanja naše udruge!

Godišnja članarina iznosi 10 kuna!

 

Prevedi / online translate
English Croatian French German Italian Portuguese Russian Spanish
Izvješća